De sonderingen zijn gedaan en het vergunningstraject is gestart! Rond de zomer zal Reno Projecten starten met de bouw!

Het worden 13 bedrijfsunits vanaf circa 75 m² op de begane grond met een eigen parkeerplek en de mogelijkheid (optie) om een verdiepingsvloer aan te brengen. Hierdoor kan desgewenst eenvoudig 150 m² bedrijfsruimte worden gerealiseerd. Ook opties zoals zonnepanelen en een elektrische overhead deur zijn mogelijk

De uitstraling en kwaliteit zal gelijk blijven aan fase 1 en de units zullen voorzien zijn van water en elektra aansluiting, brievenbus, binnen- en buiten led verlichting, etc. De omgevingsvergunning zal direct worden aangevraagd. Verwachte oplevering in het najaar van 2019. 

De verkoopbegeleiding is net als bij Bedrijfsunits Zevenhuis fase 1 in handen van Aad de Heus van Hoffstad Bedrijfsmakelaardij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op met Aad de Heus telefoonnummer: 0229-213541.

Wilt u direct een unit vastleggen dan kunt u dit doen door het bouwnummer van uw keuze telefonisch op nummer 0229-213541 of via een mailbericht aan info@hoffstad.nl door te geven. U ontvangt dan een koop- aannemingsovereenkomst (uiteraard met een voorbehoud van financiering) om te ondertekenen. 

Klik hier om direct de brochure te downloaden.